כאב לאחר ניתוח הרנייה

דיון מתוך פורום  כאב

04/02/2021 | 11:02 | מאת: רלף

שלום רב אני בן 68 בריא עברתי ניתוח הרניה דו צדדי בשיטת לפרוסקופיה לפני כ 5 חודשים .עד היום אני מרגיש לסירוגין כאב קל באיזורי הניתוח .השאלה אם זה עדין סביר לחוש ככה. המנתח אמר שאמתין עוד 4 חודשים ואם לא יעברו אותם תחושות הכאב אז יפנה אותי לקבלת זריקה במרפאת כאב .האם דוקטור יש טעם להמתין או כבר לזמן תור למרפאת כאב וגם אשאל האם פרוצידורה זאת פותרת הבעיה יתכן אמר שתאי עצב נפגעו ואם יש תופעות לאווי לפרוצידורה זאת .תודה להתייחסותך

שלום רב, אני ממליצה לקבוע תור למרפאת כאב כבר עכשיו. רופא הכאב יחליט אם אתה זקוק לטיפול תרופתי או להזרקה קרוב לעצב. את ההסבר לגבי הפעולה עצמה תקבל מרופא הכאב. תופעות לוואי אפשריות הן זיהום או פגיעה בעצב, אבל באחוז מאוד נמוך, מאחר שההזרקה מבוצעת בהנחיית אולטרה סאונד. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב