שימוש בתרופה לכאב עצבי

דיון מתוך פורום  כאב

18/12/2020 | 18:56 | מאת: איתן

יש לי הצרות ספינלית ובלט דיסק מקרין ל2 הצדדים l5,s1, הכאב באישיאס מהישבן ימיני. בן 56, בריא, יש הרדמות לאורך הרגל מאחור וכרית הרגל. הכאב הנוראי בישבן, כלום לא עזר. לקחתי ליריקה, האם זה פתרון טוב? ממש מתחילת הטיפול זה עזר מאוד. במינון נמוך מאוד. אלא שיש לזה תופעות לוואי רגשית מאוד לא טוב, מצב רוח עצבנות וכו. אני מאוד מתלבט כי זה הכדור היחיד שעזר לי להוריד את הכאב.

שלום רב, התופעות שאתה מתאר הן לא של הליריקה, אלא, תוצאה של הכאב. ההמלצות שלי הן: 1. להשלים את הבירור עם בדיקת אלקטרומיוגרפיה לרגליים. 2. לפנות לרופא שנתן לך טיפול בליריקה שיבדוק אם אין התוויות נגד להעלאת מינון הליריקה, איך להעלות בהדרגה את המינון ובאיזה שעות ביממה לקחת. 3. לפנות לרופא במרפאת כאב שיבדוק האם יש מקום לטיפול פולשני, הזרקה לעמוד השדרה בהנחיית שיקוף. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב