כאבים בשרירי הבטן-מה הטיפול?

דיון מתוך פורום  כאב

15/10/2020 | 12:18 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 41 סובלת מכאבי בטן כבר חצי שנה לאחר בירור של רופאת משפחה ורופא גסטרו וכל הבדיקות הכל תקין אובחן שיש לי מעי רגיז כרגע בניסוי שלישי של כדורים שעדיין לא עוזרים לי. בבדיקה אצל רופא מומחה לכאבים ואנדומיטריוזיס לשלול אם הכאבי בטן קשורים לזה הוא חושב שהכאב נובע מכאב בשרירי הבטן. האם יכול להיות דבר כזה? ואם כן האם אתם מטפלים במקרה כזה? ומה הטיפול? תודה.

שלום רב, ניתן לטפל במצב זה, זאת, לאחר בדיקה גופנית והגעה לאבחנה מדויקת. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב