כאבים בבטן התחתונה ובאשכים

דיון מתוך פורום  כאב

03/07/2018 | 07:57 | מאת: רועי

שלום, אני בן 18, כבר חצי שנה אני סובל מכאבים בבטן ובאשכים. האשכים מצטמקים ומורגש לחץ כואב בחלק התחתון/אחורי של האשכים. סמפטום זה מתלווה לכאבי בטן תחתונה, גזים רבים, צואה (כ4-5 פעמים ביום, קושי במתן הצואה), בחילה בבטן המונעת ממני לאכול (לא מסוגל לאכול למרות שרעב). הסמפטומים מופיעים ונעלמים ביחד. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה :)

שלום רב, ממליצה לפנות לבדיקת רופא אורולוג. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב