כאב ראש כרוני שלא עובר

דיון מתוך פורום  כאב

08/12/2017 | 22:02 | מאת: ארז

שלום אשתי בת 37 בריאה הכול התחיל לפני 7 שנים עם כאב ראש שנמשך לשבוע עד שבועיים עשו לה את כול הבדיקות כולל דיקור מותני mir רופא עיינים . היא כבר חודש ימים עם לחץ תמידי בראש וכול כמה שעות כאבי תופת בעיקר בצצדדים ושמגיע כאב חזק בעיקר בחזית הראש הכדור היחיד שמרגיע לה קצת את הכאבים זה פרקוסט . היא התחילה טיפול חדש בהמלצת נירולוג בכיר באספירין ובנאורונטין 3נפעמיים ביום ושיש התקף לקחת פרקוסט וקלונקס אני ממש אובד עצות מה לעשות ממש סובלת בבקשה עם תוכלו להמליץ לי מה לעשות איתה שטיפה היה לה איכות חיים להרגיש ללא כאב יש לנו 3 ילדים ואנחנו ממש סובלים איתה תודה רבה ארז

שלום רב, לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקה גופנית ועיון במסמכים רפואיים. אני ממליצה על בדיקת רופא כאב במרפאת כאב. לבדיקה במרפאת כאב יש להגיע עם תוצאות כל הבדיקות שבוצעו. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב