עזרה וטיפול יעיל בכאבים נוירופטיים עזים מאוד ומתמשכים לאורך היממה

דיון מתוך פורום  כאב

05/09/2017 | 22:36 | מאת: מוחמד גנאים

בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש כאבים עזים גם ברגל השניה הלא פגועה...בכך שרגלי זו אינה נושאת אותי וכאב גם חזק...האם יש קשר בין הרגל פגועה לבין הרגל הבריאה מבחינה עצבית כי הרגל הפגועה הבעיה פה שהעצב הסכיאטי הראשי הוא שנקרע לי והמנתחים לא ידעו לחבר לי את העצב בצורה הנכונה לכן שותקה לי הרגל..

07/09/2017 | 13:50 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליצה לפנות לרופא המטפל לקבלת טיפול תרופתי מתאים ושקילת בדיקת רופא נוירוכירורג מומחה לעצבים היקפיים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב