כאב נוירופתי קשה מנשוא

דיון מתוך פורום  כאב

19/08/2017 | 16:13 | מאת: דנה

הרופא אמר שגוש של הציסטה הענקית שהייתה לי לחצה על העצב בכף הרגל ונגרם נזק לעצב. ושלעצב יש זיכרון ושיש לי עכשיו פגיעה עיצבית. איך זה יכול להיות שלמרות שאין ציסטה עכשיו (בגלל שהיא נשאבה בשבוע שעבר) יש לי לחץ על העצב ועיקצוצים ודקירות וזרמים? האם העצבים החולים לא יכולים להשתקם? מה זה "זיכרון" לעצב? יש לי כאבים עיצביים קשים מנשוא . מדוע עכשיו הכאבים העיצביים רק מחמירים ואין הקלה? מדוע עכשיו יש כאבים עיצביים קשים מנשוא כשאין ציסטה יותר שלוחצת על העצבים? יש לי כאבים עיצביים תופת קשים מנשוא. אני לא יכולה לסבול את זה. דקירות בכף רגל, לחץ, זרמים אני מרגישה שחותכים לי את הרגל עם סכין ודוקרים את הרגל במחט והרגל נשרפת לי. כי הציסטה לחצה לי על העצב וכששאבו לי את הציסטה אז הכאבים העיצביים נשארו כי העצבים נפגעו. איך אפשר להפסיק כאבים עיצביים שהורגים אותי ומשתקים אותי? יש לי התכווצויות וזרמים חזקים ברגל שמאל שלא מפסיקים אני מרגישה התכווצויות חזקות בכף הרגל שמשתקות אותי. בבדיקת EMG יצא : "תסמונת תעלה טרסלית "= לחץ על העצב בכף רגל =זה כאב נוירופתיה עיצבי =שאני לא יכולה לסבול =וכלום לא עוזר! איך מפסיקים את הזרמים החזקים ברגל? אני לא יכולה לתפקד עכשיו. מה אני אעשה? אני לא עומדת במכות חשמל והדקירות בכף הרגל שמאל. מה אני אעשה עכשיו? איך אפשר לדעת אם זה הפיך או בלתי הפיך הפגיעה לעצב שנגרם לי מהציסטה? עבר בדיוק שבוע שאין לי ציסטה יותר והכאבים לא פוסקים! אז מה לוחץ לי על העצב? ואם העצב בחיים לא ישתקם אז אני אהיה נכה?

03/09/2017 | 22:08 | מאת: מוחמד גנאים

כאב נוירופטי עז ונוראי מתמשך לכל היממה,אלודיניה ואטרופית שרירים קשות ביותר,התכווצות שרירים מתמשכת וקשה ביותר..

05/09/2017 | 14:11 | מאת: מי כתב את זה?

לא קיבלתי מענה מרופא

05/09/2017 | 22:03 | מאת: מוחמד גנאים

כאב נוירופטי כרוני עז ונוראי ביות ובלתי נסבל...כדורים אקסקונטין 40,פרקוסת 10,ליריקה 300,מדביקות פינטה 12,)זריקות תחת שיקוף,הכל לא עזר...אני לא מתפקד וכמעט מת מכאבים...המלצה אחרונה שימוש בקנאביס רפואי...השגת רשיון לזה יקח זמן רב....לא יודע מה לעשות

06/09/2017 | 00:17 | מאת: מוחמד גנאים

פתרון לכאב נוירופטי עז מאוד בלתי נסבל ומתמשך לכל היממה. האם קנאביס רפואי יפתור בעית הכאב העז הנוראי, כי כל הטיפולים והתרופות לא עזרו בדבר...אנא עזרתך ודעתך...

06/09/2017 | 00:21 | מאת: מוחמד גנאים

כאב נוירופטי עז ביותר ובלתי נסבל המתמשך לאורך כל היממה...יש אפשרות שהעצב ישתקם.רגלי ששותקה באופן מלא בניתוח השני האם העצב ישתקם ויתחבר ורגלי תחזור לעצמה..

06/09/2017 | 00:47 | מאת: מוחמד גנאים

קנאביס רפואי יפתור בעית הכאב הנוירופטי העז ביותר הנמשך לאורך היממה..כל הטיפולים במ.כאב ותרופות לשווא.

06/09/2017 | 02:07 | מאת: מוחמד גנאים

אותן תשובות שרובן שאלות ללא תשובות..!!!!!! תמוה ומוזר.. מה עובדים עלינו?? למה אתם עושים לנו את זה????

06/09/2017 | 02:01 | מאת: מוחמד גנאים

אתם לו עונים על השאלות שלנו...תשובתכם רחוקה מאוד מהשאלה...והמקומם שאתם שואלים שאלות חשובות וגם לא עוים עליהם...תמוה ומוזר מאוד

06/09/2017 | 02:04 | מאת: מוחמד גנאים

אותה תשובה משלכם שרובה שאלות שגם ללא מענה.מה זה צריך להיות?????

06/09/2017 | 03:08 | מאת: מוחמד גנאים

עוד פעם אותן תשובות ושאלות...אין חדש תחת השמש...מספיק עם הצחוק מאיתנו...מה אנו כה מטומטמים...תתביישו לכם כבר....די

06/09/2017 | 03:10 | מאת: מוחמד גנאים

שוב אותן תשובות ושאלות..תתביישו לכם שקרנים...

מנהלי פורום כאב