כאבים בבטן התחתונה ובדיקות תקינות

דיון מתוך פורום  כאב

22/05/2017 | 16:48 | מאת: לי

יש לי כאבים בבטן התחתונה ממש כמו כאבים של צירים אבל אני ממש לא בהריון. הייתי אצל כירורג ואצל גניקולוג ולא מצאו כלום. כירורג מתן ספסמלגין לשיכוך כאבים אבל זה לא משפיע בכלל. אני לא יודעת מה לעשות זה כאבים שנמשכים כבר שבועיים. איזה בדיקות כדאי עוד לעשות ? אני חייבת פתרון לכאבים האלה. ראיתי פה בפורום שאלה דומה אבל מה עלי לעשות ולמי לפנות? בבקשה תשובה מהירה. תודה

25/05/2017 | 02:46 | מאת: מישהי מהפורום

וכמו שרואים לצערנו הם לא עונים בכלל מהר .. וזה חבל כי יש מיקרים פה שבאמת דחופים, ואנשים סובלים יום,יום, כל היום, והתשובות לא ממהרות להגיע מהמומחים..מבינה שיש להם\ לכם עבודה מחוץ לפורום זה, אבל אם כבר פתחו פורום והם\ואתם צריכים לתת תשובות שאנשים מצפים לקבל, אז נצפה מהם\מכם להכנס לפחות פעם ביום ולבדוק את שאלות הגולשים ,לא מבקשים יותר מיזה .. תודה ...

מנהלי פורום כאב