כאב ראש כחודש שנמשך כל היום

דיון מתוך פורום  כאב

20/02/2017 | 13:23 | מאת: בוריס

שום רב בכללי לא סבלתי אף פעם מכאב ראש לפני כחודש במשך יומיים היה כאב ראש מאוד מאוד חזק ועכשיו כ3 שבועות יש לי סוג של כאב ראש כל הזמן אבל בעוצמה חלשה יחסית אבל זה כל הזמן מאותו רגע שאני מתעורר בבוקר ועד שאני הולך לישון . יש לי גם לחץ או אי נוחות בעין בצד שמאל והייתי אצל רופא עיניים אמר לי שכנראה המספר של המשקפיים לא מתאים הוא גדול מדי והמליץ לי ללכת לאופטומטריסט עכשיו יש לי את המשקפיים כבר משהו כמו 7 שנים וקצת נשמע לי לא הגיוני שהתחיל עכשיו לכואב לי ראש בגלל שהמספר לא מתאים ובמיוחד שהמספר במשקפיים גדול יותר ממה שצריך כנראה גם הייתי אצל ניורולוג והוא שלח אותי לבדיקת CT שיש לי עוד שבועיים וקצת יש לי כמה שאלות - האם זה יכול להיות בגלל המספר הלא מתאים במשקפיים? או שזה לא קשור אחד בשני ? האם לחכות לבדיקה של הסיטי ואז ללכת לאופטימטרסט או שקודם ללכת לעשות בדיקה ולקנות כנראה משקפיים חדשות תודה מראש בוריס

22/03/2017 | 13:07 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בהחלט אחת מהסיבות לכאבי ראש היא אי התאמה למשקפיים. אך יש גםסיבות נוספות. נכון עשית כשפנית לנוירולוג. אני מקווה שתשובת הסיטי הינה תקינה.

מנהלי פורום כאב