כאב אינו מאובחן

דיון מתוך פורום  כאב

26/07/2010 | 22:34 | מאת: אנה

שלום, בעלי סובל מזה חודש וחצי מכאב בטן שמלית תחתונה היה מאושפז בעיקבות הכאב בבי"ח העמק שבוע נעשו בדיקות כגון צילומי בטן וחזה,סיטי ספיראלי,סיטי כליות ואולטרא-סאונד כליות וכולן תקינות אך הכאב אינו עובר ועד היום הרופאים אינם יודעים לתת לנו אבחנה מדויוקת...הייתה גרסה שהכאב נובע מ 2 פריצות דיסק שיש לו אבל אורטופד שלל את האפשרות הזו.וגסטרו שללה הגדלת עיברים או דלקת כל שהיא במעייםללא ביצוע קולוסקופיה האם יש לכם אבחון לכאב?

28/07/2010 | 07:11 | מאת: ד"ר סילביו בריל

שלום, מהנטונים שאת מוסרת וללא בדיקה אין דרך לאבחן את מקור הכאב. צריך להמשיך בבירור.יחד עם זאת לא תמיד ניתן למצוא מקור ואז תריך להתרכז בטיפול. צריך קודם לשלול אבחנות נפוצות. בהצחלה

מנהלי פורום כאב