דוקטור ססר המקסים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/10/2010 | 12:10 | מאת: חנה

דוקטור שלום שאלתי אותך שאלה בפורום ונדהמתי מהפירוט בתשובה מהיחס האישי הרגשתי שכתבת לי תשובה מכל הלב ברגישות ובמקצועיות .עברתי על שאלות ותשובות שקיבלו אנשים ממך ופשוט התרגשתי .בהשוואה לפורומים דומים באינטרנט אתה פשוט ענק.שילוב מנצח של ידע מקצועי ושל רצון לעזור ולענות מכל הלב בתבונה ורגישות ולא במטרה לסמן וי ולעבור הלאה . אין לי מילים.תודה רבה מעומק הלב.

03/10/2010 | 13:48 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום חנה. תודה רבה על המחמאה. צריך לזכור שמאחורי כל פניה בפורום יש אדם במצוקה שמחפש תשובות ויש לתת לכל אחד את מירב ההתייחסות, גם אם זה לא לוקח קצת יותר זמן. ושוב תודה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה