טיפול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

27/11/2011 | 16:18 | מאת: שלי

1 האם ניתן לטפל בשיפוט לקוי אצל אדם בגיל 60 ? קיימת אבחנה לפני שנים רבות של הפרעת אישיות סכיזוטיפלית.מעולם לא טופל ולא מסכים לתרופות כימיות.מדבר לעיניין,חושב בהיגיון,אך אורח חייו לא היו נורמטיביים.לא עבד שנים רבות.גר אצל הוריו.ללא קשרים חברתיים.לפני 4 שנים נפגע בראשו בתאונת דרכים.נכון להיום יש תופעות התנהגותיות חדשות שלא הכרנו.אינו מקבל טיפול שיקומי מצד שום גורם

27/11/2011 | 21:07 | מאת: שלי

האם בכלל ניתן לאבחן מיקרה כזה ?

01/12/2011 | 20:34 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אי אשפר לתת אבחנות דרך תיאורים בפורום אינטרנט, מה גם שאת לא מפרטת מהם התופעות ההתנהגותיות החדשות שהופיעו לאחר חבלת הראש. הוא צריך לעבור הערכה נוירולוגית ופסיכיאטרית ואז לפי הממצאים ניתן יהיה לבנות תכנית טיפולית ושיקומית. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה