ד"ר ססר

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/11/2011 | 12:38 | מאת: לריסה

אני משמינה מאד מהזריקות של קספליון.וגם קשה לי לישון וקצת קשה לי להתרכז.אבל הכי מפריע לי ההשמנה.השבוע אכלתי רק יוגורטים וירקות ורצתי 2 קילומטר סביב השכונה בכל בוקר,סוף השבוע אני נשקלת ואוי...עוד 2 קילו. הפנים שלי מנופחות,הבטן ענקית. אני לא הייתי מאאד רזה אבל הייתי בסדר,מידה 40 עכשיו אני 44 ועברו רק 3 זריקות.מה יהיה הלאה?

11/11/2011 | 11:44 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. ראי תשובה פה: http://www.doctors.co.il/forum-4040/message-9101 בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה