סכזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/10/2011 | 13:07 | מאת: אודי

תודה על תשובתך אני לוקח לפונקס וזה גורם לי לאי שפיכה בהמשך לתשובתך אני כן רוצה להקים משפחה והנושא על הפרק מה עושים בכדי שיהיה לי זרע מבלי להפסיק את הלפונקס שהוא הטוב מכל התרופות לגביי תודה

27/10/2011 | 14:08 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. כפי שעניתי לך בפנייתך הקודמת מדובר בנושא לא פשוט. קודם כל כדאי לעבור בירור אורולוגי לשלילת סיבות אחרות לכך שאין זרע. במידה ואכן מדובר בתופעת לוואי של הלפונקס - צריך להתייעץ עם הרופאים המטפלים (גם פסיכיאטר וגם אורולוג) לצורך החלטה על דרך פעולה תוך שקילת הסיכונים הפוטנציאלים. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה