סכיזופרניה וזוגיות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/10/2011 | 17:46 | מאת: ש

חג שמח לכם! אני בן 29 מיתמודד עם המחלה מ2004 מגיל 21 בגיל 22 התפרצה ממש היתי ב2 אישפוזים 1 איבחון 2 לא לקחתי תרופות לפי מה שאמרו אז החזירו אותי וזאת היתה פעם אחרונה. מה שרציתי לומר זה שקשה לי מבחינה רפאוית פיזית יש לי רק רעידות כבר כמה שנים לפעמים פחות או יותר. כמו כן אני מתאר את זה כמו לקחת מחשב לפרמט אותו וללמוד הכול מחדש וכמו כן חרדות נלוות יחד עם הטיפול זה אחוז נמוך אבל יש עדיין הפרעות מחשבה, פחדים, רעד, בעיות קצת עיניים, מיגרנה פעם ב.., לחצים נפשיים מצבי רוח. אני מקבל דפלפט 1000 מג ורספרדל 5 מג עם השנים במהלך 7 שנים+ המצב ניהיה ב20 אחוז יותר טוב כמו כן לא הבראתי אבל איך שאומרים התרגלתי ללמוד על המוח על המצב החדש המחשבה שנדפקה ועכשיו חושב בצורה אחרת פיתחתי שיטות איך לחיות במצבים שוניים למרות שלפעמים זה גדול עלי מתי שיש קצת חרדה להתמודד ליד סביבה של אנשים בעבודה. עם השנים המינון של התרופות ניהיה חלש לכן היה צורך להגדיל אותו כדי להיות מאוזן חלקית. זוגיות: קשה לי בזוגיות זה לא כמו 7-8 שנים שהיה לי קל תוך 10 דקות שיחה של בחורה כבר היה לי מספר טלפון אני לא שמן אני יחסית נראה בסדר, 1.80 שוקל 73 ירדתי ב10 במהלך השנים חזרתי להיות כמו לפני המחלה במשקל, ניהיהתי קצת קירח בגלל גיל 30 כמעט, לא יודע בחורה בריאה 1 למצוא שעוד תרצה אני לא מזלזל בעצמי אבל שתרצה לחיות עם התיק שלי קשה לדעת עם יש מישהי שמוכנה לחיות איתי, עכשיו ניסיתי להכיר כמו בחורות עם תיק כמו שלי בעיה שהאיזון שלהם פחות משלי ממש עד כדי כך, ולמצוא בחורה מיתמודדת זה יותר קשה מלמצוא , בריא לבריאה, בכלל עוד יש היום גירושים בכל מקום זוג 2 או 3 מתגרש לאן הגענו איפה נמצא מישהי כל החיים חברים מועדונים זה נמאס לאט לאט. אני עובד גם... מה כדי מה ממליצים?

01/10/2011 | 23:45 | מאת: adi

ניסית מועדוני פנויים פנויות? אל תתייאש. עדי

02/10/2011 | 06:55 | מאת: ש

היתי בטיול מחוץ לעיר אפשר להגיד שהצלחתי להביא בחורה לחדר כאילו יש התקדמות למרות שזה לא לרציני, אני גר בבאר שבע פה קשה למצוא מקומות כאלו היתי במקשיבים היה טיולים וזה אבל שם קשה למצוא מישהי שיש לה בערך איזון כמו שלי, והחברה לצערי נסגרה, המון מתחבאים בגלל שזה סטיגמה.

16/11/2011 | 06:27 | מאת: רונאל

הייתי בחמישה אישפוזים עים התקפים קשים ואובחנתי סכיזופאניה ומאניה דיפרסיה טופלתי ב אין ספור כדורים מכול המינים היו לי רעידות קשיי דיבור מוח ריק בעיות קורדינאציה ברגלים ובגוף קשיי דיבור קשיים לחבר מישפטים קושי לחשוב ולדבר עים אנשים על נושא מסויים פחד מאנשים חרדות הל הליכה כמו רובוט ועוד הרבה הרבה תסמינים הוריי ניקו אותי מהכדורים לגמרי על ידי שתיית רוזמרין רתוח במשך חודש וחצי שלוש פעמים ביום לנקות את שאריות הכדורים ולנקות ת הדם יש לי זוגיות עים אדם בריא התחתנתי אני עובדת 4 שעות ביום ומיתנדבת בקהילת חולי נפש דרך עמותת עמיתים יש תקווה רצון אמונה ותפילה אני בחורה חילונית מידי יום בזמן המחלה פתחתי ספר תהילים ודיברתי עים אלוהים ביקשתי ודיברתי עים המוח צאי מיזה צאי מיזה תחזרי לעצמך תחזרי לעצמך דיברתי עים התת מודע הכול תלוי ברצון בהצלחה

מנהל פורום סכיזופרניה