כל מי שיודע שיגיב בבקשה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

27/09/2011 | 10:59 | מאת: ליאת

הייתי מאושפזת כבר 3 פעמים בבית חולים שניים מתוכם בזמן לימודים והפסדתי לימודים למרות ששילמתי הרבה כסף. ברצוני לקבל סיוע כלכלי בלימודים מביטוח לאומי וגם לקבל חונכת שתעזור לי בלימודים.למי לפנות? האם זה אפשרי? מה התנאים הדרושים לשם כך? תודה!

27/09/2011 | 11:00 | מאת: ליאת

יש לציין כי אני מקבלת קצבה מביטוח לאומי.

27/09/2011 | 20:00 | מאת: נועה

את צריכה לפנות לפקיד השיקום שנמצא במוסד לביטוח לאומי לגבי העזרה בלימודים. לגבי חונכת, אחרי שיאשרו לך שיקום מקצועי, במידה ותצטרכי מורה פרטי הם יעזרו לך גם בזה. http://www.btl.gov.il/benefits/Vocational_Rehabilitation/Pages/default.aspx בהצלחה

30/09/2011 | 17:38 | מאת: rain

היי לך לדעתי את צריכה לפנות למחלקת רווחה משם יפתחו לך תיק שיקום ויתנו לך מדריכה שתסייע לך בתחום שתבחרי בהצלחה

09/10/2011 | 05:47 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. כפי שענו לך את צריכה לפנות לגורמי הרווחה (עובד/ת סוציאלי/ת). לאחר מבן ניתן להפנות אותך לועדת סל שיקום. דרך ועדה זו ניתן לקבל סיוע במגוון תחומים כולל (בין השאר) מגורים, תעסוקה, לימודים, ליווי אישי (כגון חונכת) ואפילו טיפולי שיניים. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה