זמן טיפול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/09/2011 | 04:09 | מאת: ענבל

שלום ד''ר אהוד ססר ברצוני להפנות אלייך בעיה יש לי אחות בת 18+ לפני כשנה פרצה אצלה המחלה הארורה היא שתתה כדורים ולאחר מכן הפסיקה וחזרה לחיים נורמטיבים יש לציין שהיא לקחה כדורים שנה באופן רצוף. ההפסקה עד לפרציה של החלה בפעם השנייה היא 5 חודשים כרגע היא חולה ולנו [המשפחה] שמנסים לרצות אותה מאוד קשה נפשית אני יודעת שזה עניין של זמן עד שהכדורים יסדרו לה את המחשבות אבל אני ממש דואגת כמה זמן היא צריכה לשתות עד שלא יהיה התקפים של עצבים או דימיונות כרגע היא במצב שהיא לוקחת כדורים בוקר/לילה שבועיים אשמח לקבל תשובה מהירה תודה רבה וערב טוב

24/09/2011 | 11:19 | מאת: ענבל

אני מבינה שאתה בטח עסוק אבל אני מבקשת תשובה עוד דבר שקורה אחותי אומרת שהיא מוכנה לשתות את הכדורים עד לראש השנה יש לציין שכל דבר שהיא אומרת היא מבצעת ואני מאוד פוחדת שהיא תחזור אחורה .. כי המצב שלה כרגע יציב

24/09/2011 | 16:05 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. לא ניתן לתת תשובות ספציפיות לגבי אחותך דרך פורום אינטרנט. צריך להביא אותה לפסיכיאטר המטפל לצורך התאמת טיפול. באופן כללי ניתן לומר שזמן ההשפעה של כדורים מרגע התחלתם יכול להיות בין מספר ימים למספר שבועות, תלוי במקרה הספציפי. לפעמים טיפול מסויים לא מביא לשיפור הרצוי ואז יש צורך בהחלפתו או בהוספת תכשיר נוסף. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה