חולה זכיזופרניה מאוזן, איך מוצאים זוגיות מתאינה ?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/09/2011 | 17:23 | מאת: גיא

שלום לכם, אני בחור בגיל 34 יש לי זכיזופרניה, מטופל יציב, ומאוזן, ועובד 8 שעות, אפילו עבודה פיזית, רוצה למצוא זוגיות, מתאימה, היכן אפשר למצוא ?

09/09/2011 | 00:23 | מאת: adi

שלום גיא, אתה יכול ללכת למועדונים חברתיים למתמודדים ואפילו לתוכנית "עמיתים" ושם להכיר אנשים. עדי

11/09/2011 | 20:18 | מאת: בנ"י

תבדוק: האם אתה חרדתי? האם אני צופה כשלון בזוגיות? האם אני חושש מאד מה היא תגיד שאני לוקח תרופות? והנה במידה ואינך חרדתי מהנישואין וגם לא מפחד מכשלון (כמו כל אדם.. גם בריאים לפעמים מתגרשים..) אז בטוחני שכבר תדע איך לספר לה על התרופות ומצבך וכו' רק בסוף אחרי שכבר יהיה כימיה ביניכם. כל מה שנותר הוא כמו כל הבריאים שמחפשים זוגיות. אשמח לשמוע את דעתך ומה ניתן לעזור

מנהל פורום סכיזופרניה