גמילה מהלידול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/09/2010 | 10:43 | מאת: לילך

האם יש תופעות לוואי לגמילה מהלידול ?

12/09/2010 | 13:35 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום לילך. לא ידועות תופעות גמילה מיוחדות לאחר הפסקת הלידול במובן הקלאסי של גמילה (כמו מסמים)- אולם בהחלט כן יכולות להיות תופעות שמאפיינות את חזרתה של המחלה הבסיסית שבשבילה נרשמה ההלידול מלכתחילה, שבד"כ מדובר בתסמינים הפסיכוטים לסוגיהם (מחשבות שווא, הזיות וכד'). בכל מקרה אסור להפסיק תרופה ללא התייעצות עם הרופא המטפל, ואם כן מפסיקים מומלץ לעשות זאת לאט ובהדרגה. בברכה, ד"ר אהוד ססר

15/11/2013 | 07:06 | מאת: חן

המינון שלוקח הוא 5 מ"ג במשך שבועיים אחרונים. לפני כן הוא לא לקח. הכדור הזה נוראי עושה אי שקט בגוף, מנטרל את המחשבות בראש כולל הטובות. אנא הצילו איך נגמלים מהדבר הנורא הזה?

מנהל פורום סכיזופרניה