צחוק בלתי רצוי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

09/06/2011 | 20:50 | מאת: גאראן

אשמח אם תעזור לי -איך להתפטר מצחוק בלתי רצוי. אולי להמנה מלצחוק בכלל. כי עם אני מתחיל לצחוק או להדבדח -אז אני לא יכול לצאת מזה. כש ניזכר בבדיחה שוב ושוב וצוחק. כשכולם כבר שכחו מזה.

14/06/2011 | 15:18 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום גאראן. כבר שאלת את השאלה הזאת לפני מספר חודשים. התשובה שלי לא השתנתה - אי אפשר לאבחן את הסיבה לצחוק בלתי רצוי דרך פורום אינטרנט. גם לא ברור מה הם הנסיבות של הצחוק הבלתי רצוי ממנו אתה סובל. יש לפנות לפסיכיאטר המטפל (ואולי גם לנוירולוג) לצורך אבחון מעמיק יותר ומתן טיפול בהתאם. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה