קוראים לי שמרית ואני ב27.3 ילדתי תינוקת הסיפוקר של

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/06/2011 | 18:41 | מאת: קוראים לי שמרית ואני ב27.3 ילדתי תי

קוראים לי שמרית ואני ב27.3 ילדתי תינוקת הסיפור שלי כ"כ קשה בעלי נוטל תרופות לסכיזופרניה קראתי לפני 3 חודשים במחשב מי נוטל אותם ועל הזיות וקולות ומאז לא ישנתי ואני 4 חודשים לא נרדמת עד שכבר לא מרגישה כלום בגוף לא רעב לא צמא לא תשוקה(תחושות) וככה מגדלת תתינוקת ואוכלת בשביל להראות לכולם שאני כמו כולם שמעתי קולות והזיות קרה לי כל מה שקראתי הייתי אצל נאורולוג אמר שהכל בסדר הייתי אצל פסיכיאטר אמר שהכל בסדר חוצ מאחת שאמרה שזה דכאון פסיכוטי אני לא מכירה את עצמי במראה אני כבר לא יודעת מה לעשות הכל התחיל מפחדים שמה לא יעשה כלום לתינוקת מה אתה מציאה? האם אני באמת חיה? אני מעבדת את הזכרון שלי לא באמת חיה..... מה עושים?

06/06/2011 | 21:07 | מאת: משה

10/06/2011 | 22:53 | מאת: גאראן

את צריכה בדחיפות לפנות לפסיכיאטר להסביר לו ש את לא יכולה לישון. לתרופת שינה קוראים Bondormin ותרופה יותר חזקה Etumin זאות בינתיים. ולאחר מכן אני מציא לך ליטול תרופות אחרות כדי ליפתור את הבעייה. מסוכן לך לנהוג או להסתובב בדרכים. ולאחר כשנה בערך ממומלץ בהדרגה להפסיק תרופות בכלל-כי יש מהם תופעות לוואי ורופאים לא אומרים את האמת ולתופעות לוואי הם אומרים ש זה המחלה!

14/06/2011 | 13:50 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. כמו שאחרים ענו לך - את צריכה לפנות לפסיכיאטר. מה שאת מתארת יכול להתאים לתסמונת נפשית שלאחר לידה ויש לטפל בכך בדחיפות. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה