תעסוקה לזכאי סל שיקום

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/04/2011 | 20:15 | מאת: רועי

שלום לכולם! שמי רועי ואני מנהל אזור תל אביב מקבוצת שכולו טוב, אנחנו מפעילים תעסוקה שיקומית לזכאי סל השיקום באזור. התעסוקה היא מכירה במרכזים המסחריים באזור כדוגמת: קניון ויצמן,קניון וולפסון,הום סנטר בת ים ואיילון,קניון מרום נווה וביאליק וייתכן שבקרוב גם קניון עזריאלי!! אנו נשמח שתצרו עימי קשר לשילוב בתעסוקה, המתמודד שמשתתף בפרוייקט עובר תהליך שיקומי וכמובן מקבל בתמורה דמי שיקום שנעים בין הסכומים 400-2300 שקלים וכל זה תלוי בכמות המשמרות שהוא ישקיע, יש פרטים נוספים כמובן ניתן להתקשר ל- 050-2090902 שבת שלום רועי

19/04/2011 | 22:29 | מאת: אנג'לינה

כזכאית לסל שיקום ,אני מעונינת לדעת אם אתה מתכוו ל 2300 ש"ח מביטוח לאומי משום שאני נכה נפשית (וגם פיזית) ? או מהמשכורת בדוכנים ? כמה בממוצע מרוויחים בדוכנים ? והאם אלו הדוכנים של יוצרים הזדמנות שראיתי בקניונים שונים ? מצפה בכיליון עיניים לתשובתך .

19/04/2011 | 22:49 | מאת: רועי

הי אנג'לינה, ניתן להגיע ל2300 שקלים מלבד הקצבה של הביטוח הלאומי, ואין חשש שתבוטל הקצבה!! אשמח לענות על עוד שאלות ועוד יותר אשמח אם תיהיה מעוניינת בתעסוקה!! הממוצע אצל המתמודדים אצלנו הוא כ1000 שקלים בחודש

מנהל פורום סכיזופרניה