ד"ר, תעזור לי בבקשה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/04/2011 | 17:58 | מאת: יעל

שלום רב, אני נוטלת אינווגה 9 מ"ג ליום. יש לציין כי אין לי מחשבות לא ריאליות. אך, אין לי מצב רוח. אני סטודנטית ומאז שהתחילה שנת הלימודים הנוכחית יש לי חוסר קליטה של החומר. אני קוראת את החומר באיטיות ולא מבינה אותו בזמן שאני רושמת בהרצאות. וכשאני קוראת בבית סיכומים אני מבינה רק חלק קטן מהחומר ורובו לא נקלט לי. האם אינווגה יכולה להוות סיבה לחוסר הקליטה של החומר או דבר אחר? איך ניתן לשפר את קליטת החומר והבנתו? כולי תקווה שתעזור לי לפתור את הבעיה כי הלימודים כרגע הם כל חיי והם מאוד חשובים לי ואני נלחצת בגלל שאני לא מצליחה לקלוט את החומר. תודה מראש

23/04/2011 | 02:14 | מאת: ירין

האם את קולטת אותו בזמן השיעור? ענית שלא האם את מבינה בשיעור לפני שאת מעבירה את הידע לדפים? משתמע מכך שגם לא. נראה שלכן הרופא לא ענה לך אפילו, מה שכן עברתי לאינווגה ב2010 וביוני אסיים את התואר... התרופות החדשות לרוב יש להן פחות תופעות לוואי ומנגד הן פחות יעילות.

23/04/2011 | 13:35 | מאת: יעל

איזה מינון אינווגה אתה לוקח? איזה תופעות לוואי יש לך? אני לקחתי 9 מ"ג ולאחרונה עברתי ל6 מ"ג ואני מרגישה יותר טוב והקליטה שלי של החומר הלימודי גם כן השתפרה. רק אני מקווה שלא יחזרו לי המחשבות הלא ריאליות. אין לך שום מחשבות לא ריאליות כרגע? שוב תודה:) יעלי

מנהל פורום סכיזופרניה