סוליאן

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/04/2011 | 19:58 | מאת: מוש

שלום דר' ביתי בת 16 מקבלת מיזה חודש סוליאן במינון 500-600 מג' לאחרונה יש לה חיוכים לא רצוניים, ודיבורים משונים. קודם לכן כשקיבלה רספרדל, לא היו תופעות אלו.אבל גם לא היה שינוי לטובה בתיפקוד. מרבה לשכב במיטה. אובחנה בשלב זה : בדיכאון פסיכוטי. אשמח לקבל תגובה מהורים שמתמודדים בתופעה דומה

04/04/2011 | 11:05 | מאת: מוש

הורים שילדיהם אובחנו בדיכאון, או פסיכוזה, ומטופלים ברספרדל,או בסוליאן- אשמח אם תכתבו משהו על התגובה לתרופות ועל התפתחות המחלה

23/04/2011 | 01:54 | מאת: ירין

התקציר של הסיפור שלי: לקחתי הרבה שנים ריספרידל ואז את תרופת ההמשך החדשה ריספונד, כששאלתי אם יש משהו חדש יותר נתנו לי לנסות סוליאן, אחרי שסיימתי את המעבר בין התרופות הרגשתי ממש רע עם עצמי, ולא הרגשתי שהתרופה עוזרת. החלפתי שוב תרופה ולא חזרתי לסוליאן מאז.

מנהל פורום סכיזופרניה