יחס של מדינת ישראל להורות וילודה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/08/2010 | 12:41 | מאת: שירן

שלום לכולם, שמי שירן ואני עורכת בימים אלו מחקר (במסגרת התואר בפסיכולוגיה) על היחס של מדינת ישראל להורות וילודה של סכיזופרניים. לצורך כך אני מעוניינת לראיין בין היתר את המטופלים עצמם( ניתן כמובן בשיחת טלפון) על תחושתם, הרגשתם ודעתם בנושא. מי שרלוונטי עבורו (וגם מי שלא ) , יכול ורוצה לשוחח עימי בנושא- אני מאוד אשמח לכך. אשמח ליצירת קשר במייל : [email protected]. תודה רבה והמשך שבוע טוב! שירן.

27/08/2010 | 15:28 | מאת: adi

היי שירן, שמי עדי, אני בת 38 מתמודדת עם סכיזופרניה ושואפת להיות רעיה ואם ככל נשות ישראל. עדי

27/08/2010 | 16:12 | מאת: שירן

תוכלי לכתוב לי במייל: [email protected] שיהיה לי דרך להשיג עמך קשר?

27/08/2010 | 16:12 | מאת: שירן

תוכלי לכתוב לי במייל: [email protected] שיהיה לי דרך להשיג עמך קשר?

מנהל פורום סכיזופרניה