סל שיקום

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/03/2011 | 12:39 | מאת: סלין

שלום רב , הבת שלי,כיום בת 45 , אובחנה לפני כ 20 שנה כסכיזופרנית פראנואידית עם מעל 40% נכות .מלבד טיפול קצר וממוקד בשני אירועים, היא מעולם לא קיבלה טיפול תרופתי. לפני כשנה היא הצליחה לנסוע לחו"ל ומאז היא נדדה מהולנד לבלגיה והגיעה לצרפת שם המשטרה עצרה אותה והועברה לבית חולים פסיכיאטרי ובכך הסתיים הסיוט והפחד שתירצח ופשוט תיעלם ללא יכולת לדעת איפה היא. בימים הקרובים היא אמורה להגיע בליווי מטעם בית החולים עד גהה שם תתקבל להמשך אישפוז. ברצוני לנצל את ההזדמנות שנוצרה ולבקש סל שיקום עבורה שיכלול את הטיפול לו היא זקוקה ומגורים בהוסטל. למי פונים כדי להתחיל בהליך הזה ? בתודה מראש סלין

28/03/2011 | 15:41 | מאת: adi

היי לעובדת הסוציאלית בבית החולים. תבקשו מהצוות הרפואי. עדי

03/04/2011 | 09:50 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אז כפי שכבר ענו לך - צריך לפנות לעובד/ת סוציאלי/ת בבית החולים. יש לציין שועדת סל שיקום זה לא רק מגורים נתמכים אלא מגוון שלם של אפשרויות שקיומיות כולל (בין השאר) מגורים, תעסוקה, לימודים, ליווי אישי ואפילו טיפולי שיניים בהתאם למקרה הספציפי. בברכה, ד"ר אהוד ססר

03/04/2011 | 13:05 | מאת: סלין

תודה רבה על ההרחבה . אשתמש בזה בוודאי

מנהל פורום סכיזופרניה