צחוק בלתי רצוי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/03/2011 | 19:43 | מאת: גאראן

אני בן 30 , בטיפול של זיפרקסה 5 מ"ג. עובד ולומד, לעתים קרובות בודד, לא שומע קולות, כושר שיפוט תקין, מעולם לא השתמשתי בסמים, אך יש לי פגיע בחשיבה והפרעות בזיכרון. סובל מכעסים שמגיעות בגלים וצחוק בלתי רצוי (כי בעבר הייתי מרבה לצחוק על אחרים). אשמך לקבל עזרה-איך להתפטר מהצחוק בלתי רצוי.

04/03/2011 | 18:35 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אי אפשר לטפל בסימפטום זה או אחר דרך פורום אינטרנט. גם לא ברור מה הם הנסיבות של הצחוק הבלתי רצוי ממנו אתה סובל. יש לפנות לפסיכיאטר המטפל (ואולי גם לנוירולוג) לצורך אבחון מעמיק יותר ומתן טיפול בהתאם. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה