בירור כשירות במשפט

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/10/2016 | 07:00 | מאת: מקס

אני עשיתי עיכוב הליכים ביועץ המשפטי לממשלה ובמשפט שהיה התביעות אמרו לשופט שהם לא יתנו המלצה להם ( היועץ ) עד שאני יעשה בדיקה לכשירות משפטית בפסיכיאטר המחוזי אז אם אני ייצא לא כשיר השופט יכול לדחות את הגז"ד עד שיגיע תשובה על הלעכב הליכים ? זה רלוונטי לבדוק אותי על פשע ישן מבחינה נפשית ?

לא בטוחה שהבנתי את השאלה, אם הוגש כתב אישום אבל עדיין לא היה משפט אז רלוונטי לבדוק את הכשירות המשפטית היום ובמועד ביצוע העבירה.

מנהל פורום סכיזופרניה