הגדוד העברי י 18,ירושלים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/02/2011 | 15:09 | מאת: מוריה

חולה שלא עבר אבחון. מתנהג בגסות עצבני, וכול הזמן מקטר שאנו הורסים לו את החיים. בגללנו הוא הגיע למצב הנוראי הזה. ולא מוצא את עצמו בחיים. אסור לנגוע לו בדברים לא רוצה שהחדר יהיה מסודר ואם מציעים לו פתרון, הוא מתפרץ ומשתולל. לא מוכן לגשת לפסכיאטר, איך מתנהגים איתו.

02/02/2011 | 17:46 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. כמובן שאי אפשר לאבחן אותו דרך פורום אינטרנט. מומלץ שייבדק ע"י פסיכיאטר. אם הוא לא רוצה להגיע לבדיקה אפשר גם דרך ביקור בית (באופן פרטי). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה