זיפרקסה גנרית

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/08/2010 | 17:58 | מאת: אור

ב"ה שלום!האם זיפרקסה גנרית מחו"ל 'olanzapin'זהה למקור?באתר emedtv נאמר שלא ושהפטנט תקף עד אוקטובר 2011 ואילו באתר אחר מוכרים בחצי מחיר! בתודה מראש,אור

16/08/2010 | 07:09 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום אור. לא ידוע לי על קיום זיפרקסה בגרסה גנרית. בארץ בכל מקרה אין. גם בחו"ל, ככל הידוע לי, הפטנט תקף עד (לפחות) 2011. לפיכך יש חשש שמדובר בתרופות מזוייפות. יחד עם זאת לא אוכל לת לך תשובה חד משמעית, תמיד יכול להיות שבמדינה מסויימת חוקי הפטנט המקומיים אפשרו ייצור גרסה גנרית מוקדם יותר - אך אני מטיל ספק רב בכך. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה