כמה זמן לוקח לתרופה להתנקות מהגוף?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

15/06/2016 | 00:21 | מאת: אנונימי

שלום וברכה רציתי לדעת כמה זמן לוקח לגוף להתנקות מהתרופות הבאות סרוקוואל 25 מג למיקטל 100 מג לוסטרל 100 מג כשאני אומר להתנקות מהגוף זה אומר לגמרי, כלומר מהדם ומהזרע (במקרה והגבר נוטל את התרופה).. והאם יכולים להישאר גם לאחר מכן "שאריות" של התרופה בגוף? תודה מראש..

לכל תרופה יש זמן מחצית חיים, הזמן עד שהרמה בדם יורדת לחצי מהמקסימום, ברוב התרופות מדובר על מספר שעות עד מספר ימים, הרמה יורדת לרוב תוך מספר ימים לאפס.

מנהל פורום סכיזופרניה