שאלה - סרוקוואל - פירוט בפנים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/05/2016 | 01:33 | מאת: מישהו

שלום וברכה אני נוטל 25 מ"ג סרוקוואל בלילה בשביל לישון טוב ולהירגע לפני השינה יש לי שתי שאלות האם במינון זה לתרופה יש השפעה גם ביום שלמחרת? או רק בלילה כשאני נוטל אותה?? האם התרופה במינון זה משמינה או פוגעת בחילוף החומרים ובירידה במשקל ומאיטה אותה? תודה מראש ושבוע טוב

זמן מחצית החיים של סרוקוול הוא כ-6 שעות, כלומר לאחר 6 שעות הרמה בדם יורדת לחצי מהרמה המקסימלית, לוקח עוד יום יומיים עד שהחומר כולו מתפנה מהגוף. סרוקוול יכול להעלות את התיאבון, אבל מינון של 25 מ"ג הוא מאוד נמוך.

מנהל פורום סכיזופרניה