סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/03/2016 | 22:36 | מאת: אהובה

אני חולה במחלה. ההתקף היה בשנת 2010. אני מרגישה שכמה שנים לפני כן כבר היו לי חרדות קשות ואף הדרדרו תפקודי מוחי. לדעתי המחלה החלה כבר בעבר. לא אובחנתי מוחית (גם בגלל שאין לי כסף מיותר) אך הרגשתי שמוחי ניזוק מאוד. מה אפשר לעשות כדי למנוע הדרדרות המוח? לאיזה סוג של רופא מומלץ לפנות? אדגיש שאני לא עשירה ואני רוצה לפנות במסגרת קופת חולים. תודה

10/03/2016 | 23:38 | מאת: שלמה

פני לרופא המשפחה בקופת חולים ובקשי הפניה לרופא פסיכיאטר חשוב שתבואי עם מסמכים רפואיים המתעדים את ההתץקף האחרון והטיפול שקבלת.

מנהל פורום סכיזופרניה