מחלה לכל החיים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

28/12/2015 | 16:30 | מאת: רווק

אני רווק רווק זאת לא מחלת נפש יש לי אחיינים בגלל זה לכל החיים אני רוצה תרופה למחלה עד סוף חיי חולה נפש כי עקמת עזרו לי להיות בריא שוב לא רוצה להיות עד סוף החיים כי יש לי אחיינים חולרות לכל סכיזופרן לכל החיים חיות

30/01/2016 | 13:29 | מאת: רווק

למה בגלל שאני גיבן מפלצת לכל החיים מחלת נפש? צריך להגיד רווק חולה נפש. ז'ו ז'ו איך רווק סכיזופרן ומאושפז בכפייה בגלל האחיין? לכולם. נלחם בכם חיות. שיקרתם בצה"ל נכון תגיד יש לך בגרות מלאה צה"ל בעצמו. אז לא נסיתי אף מקצוע לא אמרו על טלפט. הייתי לומד. איך נהיים סכיזופרן? חייזרים? נתניה מדינת ישראל. לא מוכן עם הקריין הזה לכל החיים כי אחיין. גם לי יש עקמת גם אני רווק גם אני לכל החיים סכיזופרן ואוטיזם כי אחיין יש לי מחלות נפש מצאו מחלות נפש. בכלל כי אחיין אשפוז כפוי במוסד פסיכאטרי. לכולם טלפט כל רווק פסיכולוג שאחיין. כל גיבן פסיכולוג כל זה למשטרה שכל גיבן יחובר עד סוף חייו עם הקריין הזה. כי אחיין לכל החיים לכולם

מנהל פורום סכיזופרניה