קצבה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/01/2011 | 18:26 | מאת: ל'

איזה ארגונים יודעים אודות קצבת נכות שמקבל אדם החולה בסכיזופרניה מביטוח לאומי? האם הם יודעים בגין מה הוא מקבל את הקצבה ואת אחוזי הנכות? תודה מראש

26/01/2011 | 00:00 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. בעיקרון חוק זכויות החולה מבטיח סודיות רפואית ואף אחד לא אמור לדעת אודות הקצבה שמקבלים ובוודאי לא בגין מה הקצבה, אלא אם כן חותמים על טופס ויתור סודיות לגורם ספציפי (למשל גורמי רווחה או בית משפט). יש 2 יוצאי דופן - משרד הרישוי (המועצה הרפואית לבטיחות בדרכים) לגבי רשיון נהיגה ורשיון לנשק. בברכה, ד"ר רהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה