סרוקוול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

15/01/2015 | 21:27 | מאת: רועי

הרופא החליפה לי את האנטומין לסרוקוול 300 מיליגרם, האם זה עוזר לשינה,ואם כן לאיזה טווח של זמן. דבר נוסף אני לא מרגיש כלל עייפות,האם זה בגלל הפרפנן 24 מיליגרם.

סרוקוול היא תרופה עם אפקט סדטיבי שיכולה לעזור לשינה, סרוקוול בשחרור ישיר (IR) יורד לחצי מהרמה המקסימלית בדם לאחר כ-6-7 שעות. פרפרנן היא גם תרופה אנטיפסיכוטית עם אפקט מרגיע, יכול להיות שהסתגלת לאפקט הסדטיבי, למרות שלרוב האפקט מצטרף ואנשים שלוקחים את שתי התרופות יחד יותר עייפים.

מנהל פורום סכיזופרניה