שאלה שמעניינת אותי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/05/2014 | 09:29 | מאת: דוד

בקשר הפרעה פרנואידית. הבנתי שחלק מהאנשים מרגישים שרודפים אותם, כלומר שמשהו או קבוצת אנשים עוקבים אחריהם מכל מיני סיבות... השאלה שלי היא מאילו סיבות אנשים חושבים שעוקבים אחריהם? כי זה לא הגיוני לחשוב ככה מבלי סיבה מוצדקת, אם שהם פשוט מרגישים ככה מבלי סיבה? תודה רבה,דוד.

לאנשים יש רגשות מסוגים שונים, לכל אחד משהו אחד נראה הגיוני. לחשוב שרודפים אחריך או עוקבים אחריך יכול להיות הגיוני ולא נדיר בכלל, הרבה אנשים הרגישו שמישהו או משהו נגדם ברגעים מסויימים בחיים בלי שתהיה להם הפרעה פרנואידית.

11/05/2014 | 20:46 | מאת: דוד

כלומר מתי זה נחשב להפרעה כשזאת? תודה

מנהל פורום סכיזופרניה