גמילה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/05/2014 | 18:05 | מאת: יוליה

הייתי רוצה שאחותי תפסיק ליצרוך את התרופה שלה לסכיזופרניה החלטנו כך מה אני עושה כדי שהרופאה הפסיכיאטריתיו תסכים לכך?

את יכולה להסביר למה החלטתם להפסיק את הטיפול, אולי הפסיכיאטרית תסכים איתכם. אם הפסיכיאטרית לא תסכים איתכם כנראה שההמלצה שלה במקרה הזה היא להמשיך את הטיפול. בדרך כלל הולכים לרופא כדי לשמוע מה ההמלצה שלו, לא כדי להגיד לו מה להמליץ. המלצה היא לא חובה. בכל מקרה, בלי קשר להמלצה של הפסיכיאטרית, אחותך היא זו שתחליט אם לקחת או לא לקחת את התרופה.

מנהל פורום סכיזופרניה