תרופה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/04/2014 | 18:34 | מאת: ורד

שלום האם מינון של רספדל 1 מ"ג ביום פעם ביום אומר שהמצב הוא פחות קשה ואין מצב של סכנה לציבור?

ריספרדל במינון 1 מ"ג הוא מינון שאינו נחשב כאנטיפסיכוטי אבל אפשר להגיע אליו בתהליך הורדה אחרי שהפסיכוזה חלפה או לטיפול בהפרעות נפשיות אחרות. אין קשר ישיר בין המסוכנות למינון, הטיפול נקבע על פי המצב הנפשי. יחד עם זאת בדרך כלל במצב פסיכוטי חריף (שלא בהכרח מצביע על מסוכנות) מינון זה אינו מספיק, ולכן סביר במצבים חריפים ינתן מינון גבוה יותר.

מנהל פורום סכיזופרניה