לאחר לידה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/02/2014 | 19:08 | מאת: שאלה

מגיל 19 אני סובלת מחרדות ולאחר לידת ביתי השנייה היה לי גם משבר לפני 13 שנה שהצלחתי לצאת ממנו להיות עצמאית ולחיות בשלום עם החרדות אימי סובלת מהתכפי פסיכוזה ככה נראה לי כרגע לאחר לידת בני לפני 3 חודשים הגעתי למצב שלא הייתי בו מעולם חוסר חיבור לגוף וחולשה כאילו אני לא נמצאת בגופי וכל פעם מרגישה שחלק אחר חסר בו ועם הזמן מרגישה כמו הזיות יש לציין שאני לא רואה רק מרגישה בתחושה שזה קיים מודעת היטב למצב יודעת שזה רק תחושה ושסה לא אמיתי ומתפקדת אני מאוד פוחדת מכל המצב וזה גורם לי חרדות רוצה לעזור לעצמי לחזור למי שהייתי האם זו יכולה להיות פסיכוזה אני פוחדת לגשת לרופא מההשלכות שיכולות להיות. יש לציין שלפני הלידה הייתי תמיד בחורה זריזה אחראית שכל הבית מוטל על כתפיה ומנהלת אותו היטב

לא בהכרח מדובר בפסיכוזה, יכול להיות שמדובר בדיכאון או חרדה, אפשר לאבחן רק בבדיקה אצל פסיכיאטר. התמודדת עם משבר בעבר, ופניה לרופא יכולה לעזור לך לחזור לעצמך מהר יותר, חבל להמשיך לסבול ולשאת בנטל לבד במקום להנות מילדיך.

04/02/2014 | 16:20 | מאת: עדי

שלום רב גם אני מגיל 17 בערך סובלת מפחדים וחרדות קשים ביותר, בת 27 מתכננת הריון שאלתי היא האם נטלת כדורים כלשהם בזמן ההריון?

11/02/2014 | 13:22 | מאת: אחרי לידה

לא לקחתי כדורים אפילו אקמול לא שתיתי בהריון התמודדתי והייתי מאוד שמחה נעזרתי ברסקיו מדי פעם כשהייתי מאוד לחוצה לקראת בדיקה וכד

מנהל פורום סכיזופרניה