מחלת סכיזופרניה במשפחת בעלי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/02/2014 | 13:29 | מאת: ורד

הסבא של בעלי סבל מן המחלה האבא שלו סובל מן המחלה בן 67 שנים. אני חוששת שגם בעלי יסבול בעתיד בן 42 שנים לפני 3 שנים התגלה אצלו הפערת קשב וריכוז לוקח קונצרטה... אני חוששת שאצטרך להתמודד עם המחלה הזו גם כן ולטפל בבעלי וגם ילדי שכרגע קטנים יש להוסיף שבעלי חרדתי מאוד והתמודדות הזו הכי קשה לי וגם ילדי מפחדים מכלבים וממים בריכה וים. מה ניתן לעשות כדאי להימנע? האם ניתן להימנע? אודה על כול תשובה כנה.

01/02/2014 | 14:00 | מאת: כבר שאלתי קודם לכן נשלח שוב בטעות.

מנהל פורום סכיזופרניה