טיפול במחשבות שווא

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/01/2014 | 16:49 | מאת: רונית

שלום, לאימי יש מחשבות שווא שהולכות ומחמירות היא חולת סרטן דש ומאז שחלתה היא בטוחה שמה שגרם למחלתה זה החשמל בבית,עד כדי כך שהיא רוצה לנתק את החשמל,היא משוכנעת בצידקתה מסרבת לקבל כל טול או ייעוץ ומתגוררת לבד ומסרבת לבוא אלי או אל האחים שלי,איך אפשר להתמודד ים תופעה כזאת?

כדאי לפנות לפסיכיאטר לייעוץ, חשוב לאבחן מה הגורם למחשבות השווא כי לפעמים זו סיבה שניתן לטפל בה, וכדאי לפנות כי יש טיפול למצב פסיכוטי ללא קשר לסיבה.

מנהל פורום סכיזופרניה