עבודה עם עץ..

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/01/2014 | 05:48 | מאת: אייל

חש בתוכי .. שרוצה אף יכול לעסוק בעבודות עם עץ לסוגיהם . מאוד רוצה לפתח את התחום הנ"ל.. וזה גם מאוד מעניין אותי . מחפש ומבקש לדעת היכן אני מוצא לי מקום בשביל ללמוד ולהתקדם ולהתפתח עם ועל הנושא המדובר . ? אשמח לקבל כתובות שיובילו אותי אל הצעד אותו אני רוצה ללמוד ולעבוד בו . תודה אגב..אני מפ.תקווה

אפשר לפנות לעזרה בתעסוקה בביטוח לאומי, שם יש הכשרה מקצועית או ללשכת הרווחה, שם דרך עובד סוציאלי אפשר לבקש עזרה בהפנייה לתעסוקה או לקורס הכשרה דרך סל שיקום (לשם כך יש צורך בהכרה בנכות נפשית בשיעור של 40% לפחות).

מנהל פורום סכיזופרניה