אני נכנסת פעמיים שלושה בכל יום

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/12/2010 | 20:44 | מאת: ליאת

אני נכנסת פעמיים שלושה בכל יום לפורום לבדוק אם יש תגובה להודעתי. מחכה בקוצר רוח לתגובה. אשמח מאוד אם תענה לי בהקדם, שוב תודה מראש, ליאת

06/12/2010 | 23:32 | מאת: משהי

תגידי איך האינגווה? היא תרופה טובה ? ואילו תרופות עוד לקחת? תודה

07/12/2010 | 16:01 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום ליאת. מדובר בפורום אינטרנט למתן יעוץ ומידע כללי ולא שירות עזרה מיידי. לכן לפעמים התשובות נכתבות לאחר מספר ימים, ולפעמים אפילו לאחר יותר זמן אם אני במילואים או בחו"ל... ואתכם הסליחה. לכן, אם יש צורך במענה מיידי - יש לפנות לרופא המטפל. בכל מקרה לתשובות לשאלותיך ראי את פניותיך המקוריות. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה