שלום לכולם אבקש עצה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/12/2013 | 13:07 | מאת: אייל

חזרתי ליטול 200 מ"ג לפונקס.. כעת שאלתי היא : האם אפשר לחלק את המינון הנ"ל חלק בבוקר וחלק בערב . ובכך למנוע ממני עייפות בבוקר תודה למשיבים. הוספת תגובה

אתה יכול לחלק את הטיפול בצורה הנוחה ביותר עבורך, אפשר לקחת את הטיפול מפעם ביום ועד כמה פעמים לפי תופעות הלוואי.

22/12/2013 | 00:40 | מאת: אייל

שלום דר . ותודה על תשובתך.. אני אכן אעשה כך ..אחלק את הלפונקס ל 150 מ"ג בערב ו50 מ"ג בבוקר.. נראה לך שזה יעזור וישפיע ? ? שוב אודה על תגובתך. תודה אשמח לדווח בהמשך

מנהל פורום סכיזופרניה