שמיעת קולות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

09/12/2013 | 10:25 | מאת: טל

אני שומע קולות שמדברים אלי ומשוחחים איתי כמו בן אדם אמיתי(דיבור רהוט וברור) ושמגיבים על כל מחשבה שאני חושב. האם זה נפוץ כי הקולות נשמעים ממש אמיתיים? כיצד ניתן להתמודד עם הקולות?

10/12/2013 | 07:26 | מאת: אליאנה

זה לא ממש רלוונטי עצם זה שאתה שומע קולות דורש טיפול. גם אם זה הגיוני אנחנו לא אמורים לשמוע קולות בנורמל. לעיתים יש מחשבות שנשמעות כמו קול שמדבר אלינו וזה גם לא תקין. דרוש טיפול גם אם זה לא קיצוני

נראה שהקולות מציקים ולא נעימים לך, לכן כדאי לפנות לפסיכיאטר לבדיקה וייעוץ.

מנהל פורום סכיזופרניה