שלום לכולם..

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/12/2013 | 00:17 | מאת: אייל

מזה כחודש לא עובד .. ולא יוצא לעבודה . מעביר את היום בסידורים- פגישות עם ההוא וההיא.. לא משהו מוגדר . מאוד קשה לי "להיות " במסגרת עבודה שמחייבת ודורשת .לכן מרגיש גם פחות במתח והתעסקות עם העבודה . לאחר שנים של התמודדות והתמדה ביומיום חלשתי מאוד ונמאס לי כבר עם ההתמודדות וההתעסקות הזו עם הדברים האלה וכמובן אוסידי בניהם . זהו לבנתיים . אני יודע שזו לא דרך וכיוון אבל כפי שכתבתי נמאס לי גם לא הכי מאוזן נוטל לפונקס אשר מאוד מרדים ומחליש לי

05/12/2013 | 07:23 | מאת: אליאנה

תתעודד , מותר לנוח מההתמודדות היום יומית כל עוד אתה יודע שתחזור להתמודד אחרי המנוחה. אני עושה הפסקות יזומות וצוברת אנרגיות העיקר להמשיך ולמצות את החיים באופן חיובי.

06/12/2013 | 13:14 | מאת: אייל

הענין הוא שמאוד קשה לי עם העייפות הנוראה מהלפונקס .. אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה . אני חייב עצה דחופה . כך אי אפשר להמשיך . אני מאוד מתוסכל וכועס קשה קשה מאוד . הדפסת ההודעההוספת תגובה + הוספת תגובה

מנהל פורום סכיזופרניה