ק.

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

27/11/2013 | 22:35 | מאת: אייל

הי דר . מהו המינון המינמאלי של לפונקס ..? ומדוע היא כ"כ גורמת לי לעייפות בלתי נסבלת ? ומה הוא החילוף והפתרון שלי למצב ? תודה אייל

מאחר וההשפעה האנטי פסיכוטית של לפונקס יכולה להופיע מאוחר, לפעמים לאחר מספר חודשים, מקובל להעלות למינון של 300 מ"ג ולהמתין לפני שמחליטים שהתרופה אינה עוזרת. יש אנשים שמגיבים לתרופה במינון נמוך הרבה יותר. לתרופה השפעה סדטיבית משמעותית אולם חלק גדול ממנה חולף לאחר שמתרגלים אליה. כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל ולשקול יחד איתו את הכדאיות של הטיפול, ההשפעה החיובית מול תופעות הלוואי.

01/12/2013 | 02:05 | מאת: אייל

יפה .. ותודה לך על התשובה .. כיום נוטל 150 מ"ג לפונקס וזאת לאחר שהרופא הפחית ממינון של 300 מ"ג .. כעת השאלה : מה כבר יכול להיות לי עם ההפחתה .. אם בכלל ?? אציין שחש פחות עייפות ויותר אנרגיות בעיקבות ההפחתה . ויותר כוחות לבצע דברים ולתפקד . שאלתי היא : איך אהיה שלם עם ההחלטה ? והאם היא יעילה וטובה ? שוב .. -- לאחר ההפחתה במינון חש יותר בעשייה ואנרגיות חיוביות ופחות הרבה עייף ויותר עירני .. תודה

מנהל פורום סכיזופרניה