התייעצות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

20/11/2013 | 22:01 | מאת: דודו 111

התייעצתי עם דר חיים שם-דוד והוא המליץ לי לקחת את הטיפול שהוא נתן לי : (מרוניל 150 מ"ג SR , למיקטל 200 מ"ג , seroquel xr 1000 mg ) לקחת את הטיפול הזה ולחכות 3-4 חודשים כדי להרגיש את ההשפעה החיובית של הטיפול במלואה , מה חוות דעת שלך על המהלך הזה ? האם באמת או מקובל או מוצדק לתת לתרופה 4 חודשים כדי להרגיש את השפעתה החיובית ?

בהפרעות חרדה השפעת התרופות יכולה לקחת מספר חודשים ולכן מוצדק לחכות לפני שמחליפים לתרופה אחרת.

מנהל פורום סכיזופרניה