דכאון בגלל סיבה לא מוסברת

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/09/2013 | 19:00 | מאת: אבי

על אף שמפעם היו תקופות לחוצות, העבודה המאתגרת שהייתה לי פתקה בעיות כי היו לי הרבה משימות. לפני שנה יצאתי לפנסיה, ואחרי כמה חודשים התחלתי לקום "הפוך", כאשר בין 5 ל-7 השעות הראשונות, הפנויות לכאורה, הפכ לסיוט כי יש יותר מדי זמן לחשוב. כל מיני מחשבות ותת-מסקנות, הופיעו בראש שלי. כל הנסיונות של הפסיכיאטרים המבחרים טרם עזרו, ההליכה לים שהיה תחביבי כבר לא מענגת אלא לפעמים אפילו מלחיצה.התחלתי להשתמש בזיקפרסיהץ יש צ'אנס שאצא מזה?

לצערי אין לי אפשרות להעריך כמה תעזור לך התרופה בלי בדיקה ובלי היסטוריה הרפואית.

מנהל פורום סכיזופרניה